Doe mee met de eindejaars-crowdfunding

Wil je ons werk volgend jaar mede mogelijk maken? Zodat progressieve veranderaars onze campagnekracht en ons platform kosteloos kunnen inzetten? Dat onze community voor iedereen toegankelijk en gratis kan zijn? Al 5 jaar strijden we samen met jullie voor een beter en mooier Nederland. Wij kunnen dit onafhankelijk blijven doen door de steun van onze donateurs.

Steun je ons in deze eindejaars-crowdfunding? Dan zetten we als dank daar graag iets tegenover. Kies hieronder het donatiebedrag dat bij je past. Heel fijn dat je meedoet: elk bedrag is welkom!

TEGENPRESTATIES *

€10 – Da’s een hele goede zaak: onze eeuwige dank!
€25 – Een verrassing van ons team in je inbox.
€50 – Creatief, persoonlijk bericht in je mail van één van ons.
€75 – Papieren actieposter per post met een wens voor jou.
€125 – Hiermee sponsor je één burgercampagne met een thema naar keuze en ontvang je een persoonlijk bericht als deze live gaat.
€250 – Hiermee steun je twee burgercampagnes in 2023 en krijg je direct een uitnodiging voor de januariborrel.
€500 of meer – We nemen contact met je op om te horen waarmee we je blij kunnen maken.
Ander bedrag – Je ontvangt de tegenprestatie die bij jouw donatiebedrag past.

We nodigen van al deze gulle gevers per loting 50 leden uit voor de januariborrel.

Wil je geen tegenprestatie? Of eentje van een lagere categorie dan je bedrag? Stuur ons dan even een bericht op [email protected]

 • Ik wil maandelijks doneren

  Fantastisch dat je ons duurzaam gaat steunen! Dat kan via deze link. Bonus: het bedrag dat je in de actieperiode ons overmaakt telt mee voor de actie!

 • Ik wil periodiek fiscaal aantrekkelijk schenken

  We kunnen nog regelen dat dit in 2022 in gaat! Met een periodieke schenkingsovereenkomst leg je voor minimaal vijf jaar vast dat je het afgesproken bedrag per jaar gaat schenken. Hierdoor is je bijdrage jaarlijks geheel aftrekbaar van de inkomstenbelasting. Stuur ons een mail met “periodieke schenking” in de titel en wij helpen je verder. We kunnen dit regelen vanaf een bedrag van € 250,- per jaar in verband met de nodige administratie. Bonus: het bedrag dat je in december 2022 aan ons overmaakt telt mee voor de actie!

  MAIL DEGOEDEZAAK

 • Ik wil zakelijk doneren

  Dat is zeker mogelijk! Doneer eerst via bovenstaand formulier en stuur ons dan een mail met “zakelijke donatie” in de titel. Zet in deze mail de gegevens die we in de donatiebevestiging kunnen vermelden: de naam van je onderneming, de adresgegevens, het donatiebedrag en de bijbehorende datum. Dan sturen we je een bevestiging van je donatie voor je zakelijke administratie. Bonus: het bedrag dat je in december 2022 aan ons overmaakt telt mee voor de actie!

  MAIL DEGOEDEZAAK

 • Ik wil direct naar jullie bankrekening doneren

  Elke gift is welkom! Vanwege technische redenen, kunnen we die donatie niet zien binnen deze actie. Wil je toch dat je donatie meedoet in de actie? Maak dan eerst je gift over naar NL64SNSB0956680712 t.n.v. Stichting DeGoedeZaak. En stuur ons daarna een bericht per mail met daarin je gegevens, het donatiebedrag en de datum van je donatie. Dan maken we het in orde!

  MAIL DEGOEDEZAAK

* Je ontvangt onze tegenprestatie in januari 🎁

De eindejaars-crowdfunding is een speciale actie. Alle donaties vanaf 15 december 2022 tot en met 8 januari 2023 doen mee in deze actie.

Filter

1 filter actief.

Thema's

Status

© DeGoedeZaak 2022