versterk je stem

De politiek moet en kán weer van ons worden. Het enige dat we moeten doen is op 22 november massaal stemmen voor een duurzame, eerlijke, rechtvaardige en inclusieve toekomst. Als we allemaal onze vrienden, familie, buren en collega’s vragen ook te gaan stemmen, zijn deze verkiezingen van ons. Met wie versterk jij je stem?

Ik doe mee!

Zo werkt het

STEMVERSTERKER

We kennen allemaal mensen die een betere wereld willen, maar niet zeker weten op welke partij ze moeten stemmen. Daar kun jij het verschil maken. Vertel drie vrienden of familieleden waarom deze verkiezingen zo belangrijk zijn en vraag ze ook te stemmen voor een duurzame, eerlijke, rechtvaardige en inclusieve toekomst. Als zij dat ook weer doen met drie mensen, wordt onze stem sterker en sterker!

Je naam(Vereist)
Naam 1(Vereist)
Naam 2(Vereist)
Naam 3(Vereist)
Stemmen alleen
is niet genoeg.

HOE WE HET VERSCHIL GAAN MAKEN

 • Waarom?

  We zitten midden tussen de brokstukken van 13 jaar Rutte. Politieke keuzes hebben gezorgd voor een wooncrisis, falend klimaatbeleid, ontoegankelijke zorg, dehumanisering van vluchtelingen, verschraling van publieke voorzieningen, een lerarentekort en de toename van racisme en discriminatie. Het is tijd voor verandering.

 • Waarom nu?

  Na het opstappen van Mark Rutte komt er een politieke aardverschuiving aan. Nederland is klaar met politiek van stilstand en eigenbelang. Deze verkiezingen kunnen de partijen die mens en aarde op nummer 1 zetten, de grootste worden.

 • Hoe?

  De meerderheid van Nederland vindt dat het socialer, groener en rechtvaardiger moet. En de meerderheid van de mensen weet nog niet op welke partij ze gaan stemmen. Met de StemVersterker zorgen we ervoor dat zij een stem uitbrengen voor onze toekomst. Als iedereen drie mensen motiveert om te gaan stemmen, verdriedubbelen we onze impact. Op 22 november gaan we, onze familie, vrienden en collega’s, allemaal naar de stembus en laten we zien: deze verkiezingen zijn van ons. 

 • Waarom ik?

  Of je nu houdt van politieke discussies of juist niet, een activist bent of onderdeel van de stille meerderheid, je al 30 jaar stemt of dit je eerste verkiezingen zijn: we hebben je nodig. 

  Je hebt vast een vriend die nooit stemt, een kind voor wie dit de eerste verkiezingen zijn, een collega die twijfelt tussen partijen of een (groot)ouder die zich zorgen maakt over jouw toekomst. Daar kan jij impact maken. Vul de StemVersterker in en organiseer een linkse en progressieve verkiezingswinst!

 • Werkt dit echt?

  Ja! De StemVersterker is een methode die door burgerbewegingen over de hele wereld gebruikt wordt. Mensen luisteren nou eenmaal het best naar iemand die ze kennen en vertrouwen. En zo’n 70% van de mensen is op dit moment nog een zwevende kiezer: daar kunnen wij het verschil maken.

 

 

Genoeg betaalbare huizen, een eerlijke overheid, de opwarming van de aarde beteugelen, een einde aan inkomensongelijkheid, toegankelijke zorg voor iedereen en een menselijke behandeling van vluchtelingen.

 

Onmogelijk? Absoluut niet.
De meerderheid van Nederland vindt dat het socialer, groener en rechtvaardiger moet. De meerderheid kijkt verder dan het eigen belang. We zijn een steeds groter groeiende beweging van mensen die verandering opeisen. Die willen dat de politiek er is voor ons, in plaats van voor zichzelf.


Dit is een omslagpunt
De politiek moet weer van ons worden. Na 13 jaar stilstand moeten we leiders kiezen die er voor ons zijn. Deze verkiezingen gaan wij het tij keren. We weten al lang dat het anders moet. Nu laten we zien dat het ook anders kan.

 

Het kan niet zonder jou
Je hebt vast een vriend die twijfelt tussen partijen, een (klein)kind voor wie dit de eerste verkiezingen zijn, een collega die nooit stemt of een (groot)ouder die zich zorgen maakt over jouw toekomst. Daar kun jij de grootste impact maken. Samen mobiliseren we een grote groep mensen die op 22 november stemt voor een duurzame, eerlijke, rechtvaardige en inclusieve toekomst. De komende weken gaan we jou helpen hen naar de stembus te krijgen.

Nieuws

           
DONEER AAN ONZE CAMPAGNE
DONEER AAN ONZE CAMPAGNE
DONEER AAN ONZE CAMPAGNE
DONEER AAN ONZE CAMPAGNE

Onze verkiezingscampagne heeft veel voeten in de aarde. Wil jij een donatie doen, zodat we onafhankelijk de politiek scherp kunnen houden?  Je donatie gaat naar deze campagne en DeGoedeZaak.

Filter

1 filter actief.

Thema's

Status

© DeGoedeZaak 2024