Wij zijn
Wij zijn
Wij zijn
Wij zijn
degoedezaak,
degoedezaak,
degoedezaak,
degoedezaak,
De bondgenoot
De bondgenoot
De bondgenoot
De bondgenoot
voor progressief
voor progressief
voor progressief
voor progressief
Nederland
Nederland
Nederland
Nederland

we versterken

We versterken de stem van burgers en grassrootsgroepen.

Door ze zelf campagnes te laten starten en die te ondersteunen. Door de samenwerking tussen verschillende progressieve groepen te verbeteren. Door de woonstrijd te verbinden met de klimaatstrijd, door te laten zien dat een eerlijke economie alleen kan bestaan als we racisme en discriminatie bestrijden en door de democratie en rechtsstaat te verdedigen;

we bouwen

We bouwen massa op door met al onze leden en sympathisanten campagnes groot te maken en te winnen.

Wat vaak begint met een simpele stap: een groep mensen die bij elkaar komt om via een brievenactie, een petitie of een protest hun punt te maken, groeit bij ons uit tot een volledige campagne, met steun van onze leden, ons netwerk aan maatschappelijk activisten en de toegewijde staf van DeGoedeZaak die meehelpt waar dat mogelijk, nodig en wenselijk is;

we
beïnvloeden

En zo bouwen we macht op en beïnvloeden we het debat door effectieve campagnes en aansprekende progressieve overwinningen te boeken.

We zoeken constant naar waar onze energie het best heen kan. We gaan om mensen heen staan die hulp kunnen gebruiken, spelen snel in op de actualiteit. En dat vanuit een duidelijk plan, dat we samen met onze leden en onze omgeving maken.

We laten zien dat een meerderheid van de Nederlanders wil knokken voor een eerlijkere economie, een duurzamere en inclusieve samenleving en eerlijkere democratie en rechtsstaat.

We bestaan pas vier jaar en zijn al bijna met 100.000, en dat moeten er een miljoen of meer worden. In die vier jaar:

Wil je graag helpen?

Doe dan een
Donatie of
help ons en
word
vrijwilliger

Wil je ons steunen?

Filter

1 filter actief.

Thema's

Status

© DeGoedeZaak 2024