Wat doen wij? 

Als je een campagne wilt starten, dan ben je hier op de juiste plek. Wij kunnen helpen bij het uitdenken van je petitie, het maken van een campagneplan en het bepalen van de juiste persoon om aan te spreken. Als je je ergens zorgen over maakt en je je in wil zetten voor een oplossing, is een petitie een goed startpunt. Wij hebben expertise op het gebied van campagnevoeren en helpen je graag. Met heldere uitleg, laagdrempelige tools, mogelijkheden voor verdieping, persoonlijk contact en relevant netwerk kun je je campagne starten. 

Campagnes op het platform van DeGoedeZaak passen altijd bij onze progressieve waarden. Je kan dus alleen een petitie indienen die binnen een van onze pijlers valt: duurzame toekomst, eerlijke economie, gelijkwaardige samenleving en open democratie. 

Wat doe jij? 

Als je een campagne start bij DeGoedeZaak helpen we je graag op weg en ben jij degene die de campagne zal trekken en dragen. We ondersteunen je met tips en tricks, maar uiteindelijk is het aan jou om de campagne goed te laten lopen en ervoor te zorgen dat je zoveel mogelijk handtekeningen verzamelt. Spreek daarvoor je netwerk aan, denk na over mogelijkheden om meer druk uit te oefenen op degene aan wie je petitie gericht is of zoek de lokale media op. 

 

 

[ START EEN PETITIE]

Filter

1 filter actief.

Thema's

Status

© DeGoedeZaak 2022