Terug naar wie zijn wij

Jurjen

Directeur

Vanaf het begin van mijn politieke en maatschappelijke betrokkenheid vielen mij twee dingen op. Het zijn niet alleen argumenten die tellen, maar juist ook woorden, ervaringen en beelden. En, je staat pas sterk als je uit kunt leggen hoe dingen samenhangen en opgelost kunnen worden. En hoe verder ik in de wereld van politieke partijen en maatschappelijke organisatie kwam, hoe meer ik zag wat er beter kan. Kort samengevat is dat: durf, solidariteit, en het spel spelen om het te winnen.

En van daaruit begon ik DeGoedeZaak, de bondgenoot van progressief Nederland. Wij zorgen ervoor dat burgercampagnes geen tijd verliezen door het wiel opnieuw uit te vinden. Wij zorgen voor een groter bereik en brengen mensen bij elkaar die hetzelfde doel nastreven. We stimuleren politieke partijen en maatschappelijke organisaties om over hun eigen grenzen heen te kijken. En we bieden betrokken burgers de mogelijkheid om hun energie op de goede dingen te richten. Met steeds meer middelen en steeds meer resultaat.

In schril contrast met deze serieuze en zwaarwegende opgaven staat mijn vrije tijd met vriendin en dochters. Waarin het vooral draait om pinguïns, tijgers, zwembaden, fietsen en speeltuinen. Ik knijp er zo af en toe tussenuit met mijn racefiets, kijk graag naar middelmatig voetbal, pomp hiphop en ga naar harde en zachte concerten. Zodra het weer kan, wil ik weer veel vaker naar arthouse films over zwaarmoedige onderwerpen. Oh, en roadtrippen. En weer meer radio maken. En festivals presenteren. Of gewoon weer eens een heel boek lezen, ook mooi.

 

Filter

1 filter actief.

Thema's

Status

© DeGoedeZaak 2024