Doe mee
Doe mee
Doe mee
Doe mee
Doe mee
Doe mee
Doe mee
Doe mee
Doe mee
Doe mee
Doe mee
Doe mee

Doe mee met onze acties en campagnes, word lid, steun ons met een donatie of word vrijwilliger!

Als gratis lid van DeGoedeZaak word je via de mail op de hoogte gehouden van onze bestaande en nieuwe campagnes. Je krijgt gemiddeld twee mails per week waarin je meer leest over een campagne en ziet hoe je mee kunt doen. Sluit je aan bij al bijna 100.000 leden en strijd mee voor verandering!

Word gratis lid van DeGoedeZaak

Voorwaarden(Vereist)
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Word vrijwilliger

Als startende campagne-organisatie kunnen we alle hulp gebruiken om onze campagnes zo goed mogelijk te laten verlopen. Daarnaast willen we progressieve Nederlanders verenigen door hun tijd, kennis, netwerk en geld in te zetten voor progressieve campagnes in Nederland. Daar hoort een sterke groep betrokkenen bij die mee willen helpen waar ze kunnen!

Word vrijwilliger

Doneer aan DeGoedeZaak

Wij ondersteunen en voeren campagnes om Nederland eerlijker, duurzamer, inclusiever en rechtvaardiger maken. Met een kleine donatie kun je ons helpen dat waar te maken!

Start een campagne

Heb jij een goed idee en wil je zelf in actie komen? We helpen je graag op weg en ondersteunen je waar nodig. Jij maakt het plan, wij geven je tools om het uit te voeren!

Start een campagne

Teken een petitie

DeGoedeZaak voert campagnes voor een duurzame toekomst, gelijkwaardige samenleving, eerlijke economie en open democratie. Dat doen we niet alleen, maar samen met jou! Bekijk onze campagnes en laat van je horen.

Steun een campagne

Filter

1 filter actief.

Thema's

Status

© DeGoedeZaak 2024